Марго Купър, чието истинско име е Маргарита Киприянова, публикува много трогателен пост в своя Инстаграм профил само преди минути.

Красавицата, която е новата носителка на короната Мис Свят България 2019 г. и ще представи страната ни на най-престижния конкурс Мис Свят, написа:

Вижте снимки на Мис Свят България 2019 >>

"Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха. Изминах дълъг път, за да достигна до този статус и да мога да говоря за нещата, които наистина имат значение.

Днес съм някой, който е спечелил конкурс. Но най-важното нещо е да останеш човешко същество. да бъдеш мил и добър...

Толкова е хубаво жените да се подкрепят. Няма конкуренция между жените, повярвайте ми...

Още веднъж благодаря на всички, които ме подкрепиха! Пожелавам ви доброта, да обичате себе си и увереност!. Мечтите се сбъдват."

В поста си Марго Купър споделя, че тя посвещава победата си на своя приятелка, която е починала, била е болна от рак, но никога не се е оплаквала и я е подкрепяла. Затова Киприянова иска да "подари" тази победа на приятелката си и на всички хора, които минават през "големи битки".

Това е поредната титла на красавицата, след като през 2016 победи в международния конкурс Топ модел на света, а година по-рано се окичи с короната на Мис Азия, пише в. "Монитор". Майка и е българка, а баща ѝ руснак и затова прекарва по-голямата част от детството си в родината на баща си, но в последните години живее в София.