С наближаването на така жадуваните топли, пролетни дни, все повече нямаме търпение да освежим гардероба и настроението си и да грабнем новите модни находки. Може би вече сте направили рутинното, сезонно почистване на гардероба си или сте добавили нови неща в него, а с други все още не сте готови да се разделите. Колкото и да е пълен той, понякога всички имаме нужда от малко свежи идеи, за да се почувстваме в крак с модните тенденции, без да се налага отново да отделяме време за безкрайно ходене по магазини. Звучи ви доста познато, нали?

В сезона на ефирните нежни кройки, разчупени от свежи цветове и бродерии, ви предлагаме да се запознаете с "малката модна тайна" Top Secret. За тези от вас, които не познават тази качествена марка бързаме да споделим, че тя е една доста изгодна алтернатива на нашумелите "fast fashion" брандове и като качество, и като цена.

Тop Secret е полски бранд от дрехи и аксесоари за жени и мъже, предоставящ възможност да подчертаете стила си, без да се налага да прибавяте поредните бързо закупени неща в гардероба, които обикновено носите само един или два пъти. Хубавата новина е, че тази марка все още е "малка топ тайна" на българския пазар и рядко ще срещнете подобно на вас облечени хора по улиците. Полският бранд е силно предпочитан от европейците, които разчитат на автентичността и модата като важен инструмент за изразяване, красота и стил, но на разумна цена.

За да не сме голословни, тутакси преминаваме към селекцията от 5 пролетни Top Secret находки за него и нея в www.trendo.bg, които можете да имате за под 100 лева:

1. Свежа блуза в класическо червено с голи рамене за 23,19лв.:

Снимка: trendo.bg

виж тук

Дамите могат да носят блузата с изчистени, тъмносини дънки в ежедневието си или да комбинират с пола, тип "молив" и червено червило в дните, когато искат да сияят в офиса.

2. Изчистен бял суичър, който е мултифункционален и ултра тренди в момента, само за 43,99лв.:

Снимка: trendo.bg

виж тук

Тук купувате един продукт и две визии в едно. За първата облечете със суичъра спортни кецове - за предпочитане на платформа, които ще ви накарат да изглеждате модерно и удобно. Втората визия би могла да бъде по-елегантна, ако към суичъра прибавите и обувки с малък ток за типичен градски стил.

  1. Памучно синьо сако за 47,19лв.:

Снимка: trendo.bg

виж тук

Няма мъж, който да няма нужда от поне още едно синьо сако от памук в гардероба си. Дали с панталон или с дънки и риза, тази покупка никога няма да бъде излишна.

    1. Елек в наситено червено за 23,19лв.:

Снимка: trendo.bg

виж тук

Памучен елек в наситен цвят, който може да се носи върху бяла риза за по-делови моменти като обран и деликатен детайл в стила на мъжа. Тук едва ли имате нужда от допълнителни идеи.

    1. Многоцветно яке, особено актуално сезона за 67,19лв.:

Снимка: trendo.bg

виж тук

Тази щампа е изключително актуална като избор за връхна дреха в мъжките тенденции за този сезон. Мултифункционален избор за цена и качество, подходящ за всеки ден и удобно в сутрешните по-студени часове от деня.

От къде знаем всичко това? Следим модните предложения на любимия ни онлайн магазин www.trendo.bg, където всяка седмица откриваме оригинални стайлинг предложения, специални колекции и актуални модни тенденции на повече от достъпни цени.