Тази сутрин принцеса Шарлот - дъщеря на херцога и херцогинята на Кеймбридж, официално чу първият си училищен звънец. Кейт и Уилям лично придружиха двамата си наследници до частното училище "Томас" в Батърси, което ще посещават децата им.

Вижте снимки >>

Семейството сияеше от щастие, приближавайки се до учебното заведение, на чийто вход ги очакваше директорката, за да приветства с добре дошла новата ученичка.

4-годишната Шарлот бе изключително сладка в тъмносинята си униформа, стиснала силно ръката на майка си от вълнение. Застанала неотлъчно до нея, Кейт бе въплъщение на нежността, облякла за специалния случай рокля с дълъг ръкав и дължина под коляното, която беше прибрала в талията с черен колан. Десена на свежия тоалет бе на ситни цветя в червен, бял и тъмносин цвят. За да завърши визията си херцогинята, която носеше и раницата на дъщеричката си, се беше спряла на тъмносини обувки на висок ток и обеци тип халки.

От лявата им страна вървяха принц Уилям и принц Джордж, които бяха не по-малко очарователна гледка. Херцогът носеше тъмносиньо сако и светлосиня риза, които беше комбинирал с кафяв панталон.