Станалият вече традиционен и любим на столичани Pet Fest и тази година ще събере на едно място домашни любимци, техните стопани, инструктори и още много специалисти, компании и фирми, предлагащи стоки и услуги за животни. Програмата включва демонстрации на обучения на четириноги, информация за правилното хранене на котки и кучета, беседи за ранна профилактика на болести, изнесен урок от представители на "училище за кутрета" и много други.

На 9 юни в Sofia Ring Mall посетителите на Pet Fest ще могат да обновят своите познания, свързани с правилното отглеждане и възпитание на четириногите им любимци на амфитеатъра в следните времеви интервали:

  • демонстрация на обучение на куче с Венци Дачевски от 11 часа
  • интересни факти за кръвните групи, кръвопреливането и кръводаряването при кучетата с ветеринарния лекар д-р Михайлова от 11.30 часа
  • демонстрация на групата за спасяване с кучета на планинската спасителна служба към БЧК от 13 часа
  • ранна профилактика на ставни заболявания при кучета с д-р В. Кирилов от 14:00 ч.
  • адаптирано хранене на подрастващи котки и кучета (или какво е важно да знаем за храненето от самото начало) с д-р Славена Буюклиева от 14:30 ч.
  • демонстрация на "Аджилити клуб" България от 15.10 часа

"Училище за кутрета" (или защо е толкова важно да започнеш обучението от най-ранна възраст) - представяне на City Dogs от 16:15 ч.

А на вътрешната сцена всички любители на котки ще могат да разгледат подбрани породи и да се информират за различни новости.

Всички фенове и стопани на най-добрите приятели на човека са добре дошли на Pet Fest. Освен приятни и полезни срещи и емоции, ги очакват и специални отстъпки от прегледите в клиниката за домашни любимци в мола - Zoocenter Pet Hotel SPA & Clinic. На самия ден тя ще е с отворени врати за всеки желаещ да я разгледа и да се запознае с услугите, които предлагат.

Елате и се забавлявайте с вашите домашни любимци! Дата е 9 юни, а мястото - обичайното - Sofia Ring Mall. Събитието се организира в партньорство с Royal Canin и Mars.

Sofia Ring Mall е единственият pet-friendly мол в страната, благодарение на вече традиционната си практика да организира събития, посветени както на своите лоялни посетители, така и на техните домашни любимци, които винаги са добре дошли в търговския център.