Конопеното масло е много известно със своята лековитост. Смята се, че конопът е засаден в Китай преди много години.

Лененото семе се доближава до конопеното масло в състава си, но се различава с деликатения си вкус. Изключително богат е на мастни киселини. В семената си съдържа глицериди, бактерициди и аминокиселини, които поддържат клетъчните мембрани. Конопеното масло спомага за лошия холестерол и поддържането на имунната система. Характеризира се също с високото съдържание на есенциални мастни киселини. В тази статия ще ви разкрием множество ползи от конопените продукти, които помагат на нашето здраве. Ако желаете по-задълбочено да се запознаете с този вид продукти, може да посетите нашия онлайн магазин Www.MyJuana.bg

Какви са ползите от конопеното масло?

  1. При редовна употреба на CBD, ще си гарантирате безпроблемна работа на клетките. Индустриалният коноп предпазва от редица сърдечни заболявания, подобрява имунитета, намалява възпаленията и ускорява зарастването на раните.
  2. Коноп за отслабване - доказано е, че действа благотворно при намаляване на наднорменото тегло.
  3. Масло от коноп при акне - действа положително при грижа за косата и кожата.
  4. Високо кръвно налягане - маслото понижава кръвното налягане и предотвратява сърдечни заболявания.
  5. Нервна система и коноп - маслото подобрява нервната система

Снимка: iStock by Getty Images

Индустриалният коноп помага на нашето здраве под формата на различни продукти. В козметиката има много продукти за лице и тяло на базата на конопа. Непреработеното масло може да се открие и в шампоани, балсами, бои.

CBG е популярно и в кулинарията. Оказва приятен вкус на храната, като се използва за дресинг или към ястие. Добива се от марихуана, като прах или масло. Намира и приложение като хранителна добавка, заради неговите мастни киселини.

CBD се ползва с широка популярност и е незаменим продукт на пазара. Можете да го приемате, според личните ви нужди. Единствено от качествено конопено масло ще забележите ползите.

Продуктите, които ние предлагаме в сайта са лабораторно тествани, 100% органични и Ви гарантират качество. Напълно натурални, без ГМО или химична тор и нужните сертификати.

При нас ще намерите конопени капки, масла, олио, брашно, шоколадчета, десерти, напитки, козметика за нея и него, за лице, тяло и коса, витамини за животни и други. Също така са много разпространени и вейп устройствата с канабидиол и различни аромати на плодове. А какво ще кажете за бельо от коноп? Заповядайте да разгледате и се докоснете до природата.


 Материалът е предоставен то MyJuana.