Влизате запъхтени в офиса след шеметните сутрешни задачи, които изпълват утрините ви от ранни зори. За някои това са кафе, фитнес, душ и спринт към работа. За други са закуската, децата, които трябва да стигнат навреме на училище и детска градина. Трети пък си поспиват до последния момент, за да пристигнат на работа, заредени с нови сили и широки усмивки. Четвърти викат такси за летището, за да хванат ранния полет, защото имат важна бизнес среща, за която в никакъв случай не бива да закъсняват.

Независимо от кой тип сте, със сигурност знаете, колко важно е човек да се чувства удобно в кожата си при натоварен график от задължения, преливащи към спешни задачи. Често, обаче, всичкият този комфорт зависи изцяло от удобствата, които самите ние сме си създали - от елегантните боти, които са подходящи както за бизнес среща, така и за тичане след децата. Или през смарт часовника, който ни напомня да станем да се раздвижим от бюрото, а след това ни праща reminder за ключов краен срок. И стигнем до всички онези портмонета и чанти, които събират целия ни живот в себе си- от банкови карти, шофьорски книжки, карти за достъп в офиса, последната рисунка на детето, служебния лаптоп и няколко комплекта с витамини за подсилване на организма.

Хубавата изненада е, че сега верига магазини BILLA ни дават възможност да се оборудваме с качествени, красиви и функционални чанти, раници, сакове и куфари с марката HEAD.

Затегнете коланите. Излитаме. Нека да започнем с куфара за ръчен багаж - всеки, на когото честичко му се налага да прекосява летища, знае, че компактният багаж, който лесно можем да придвижваме самостоятелно, е най-практичен. В този чудесен куфар, снабден с всички необходими удобства като здравина, въртящи се колела и Х-образно захващане на багажа, ще успеете да съберете всичко за кратко пътуване. Куфар, който ще върши работа както на него, така и на нея.

Взе ли самобръсначката? А четката за зъби? И като заговорихме за пътуване - няма как да тръгнем, без да сме си приготвили най-необходимата козметика. Несесерът с марка HEAD е много практичен, освен всички джобчета, които помагат да си сортираме принадлежностите, си има специална кука, което ни позволява да го закачим на удобно за нас място - независимо дали сме в 4-звезден хотел, на някой усамотен къмпинг или в близката фитнес зала - този несесер върши чудесна работа.

Точка. Гейм. Сет. Мач. Спортът става все по-популярен и все повече хора се разтоварват след тежък ден с футбол с приятели, плуване или започват деня с тренировка във фитнеса или йога. Ето защо ни е необходим лек, но същевременно здрав сак, в който да пренасяме най-необходимото. Ако детето ви тренира, също би се зарадвало на тази готина спортна чанта.

Лаптопът в чантата и можем да работим навсякъде. Всеки, който обича раниците, знае, че тя трябва да е преди всичко с ергономичен гръб, да си има отделение, в което да сложим лаптопа си, а джобът за бутилка е наистина голямо предимство. Тази семпла раница на HEAD е чудесна както за нея, така и за него. Порасналото ви дете също би се зарадвало на тази стилна раница, още повече, че е много устойчива и дълго ще изглежда като нова.

През рамо. Ако пък предпочитате чантите през рамо, имаме предложение за вас. Чантата HEAD е достатъчно голяма, за да може вътре да носите и лаптопа си, и документи в папка, без да ги сгъвате и мачкате. Подплатената дръжка пък ще ви осигури максимално удобство при носене. Тази типично градска чанта е чудесна идея за всеки ден.

Портмонето събрало целия свят. И накрая, но не на последно място, ви представяме дамски и мъжки портфейл на HEAD, включени в селекцията на BILLA.

По наши наблюдения над 70% от жените по-често залагат на обемните чанти, в които могат да поберат термометър, апарат за кръвно, червило, гребен за коса, детски памперс, бутилка за вода и лаптоп. А това неминуемо увеличава и афинитета им към големи портмонета, в които вместват снимки на децата, кредитни и дебитни карти, карти за лоялност и т.н. В магазини BILLA са помислили за вас, момичета, и там ще откриете именно такива модели.

Господата също не са забравени. Моделите на HEAD са направени от здрава материя, с подходящи разпределения, но в компактен размер. Защото знаят, че предпочитате да носите портфейлите си в задния джоб.

Не се колебайте, а се възползвайте от специалната промоция на BILLA, при която за всеки 5 лв. сметка, получавате по една промоточка. Всеки 10 точки ви дават възможност да закупите страхотните аксесоари с марка HEAD с до 63% отстъпка. Всички продукти можете да разгледате тук: https://www.billa.bg/promocii/loyalna-programa-head