Докато с наближаването на празниците телевизиите ни готвят обичайните коледни филми като "Сам вкъщи" и "Наистина любов", нов кино хит скри шапката на празничните програми и подготви продукция, в която главните актьори са...роботи.

Брилянтната кино лента носи заглавието "Роботохолици: Невъзпятите герои у дома" и е заснета изцяло в България. Фамозното в случая е, че продукцията не е субсидирана от държавен ресурс, а продуктовото позициониране е може би най-оскъдното в последно време.

Освен роботите, които в свободното си време са и прахосмукачки, в блокбъстъра участие вземат и човешки звезди от ранга на Деси Добрева, Мая Новоселска, Любомир Милчев - Денди и Тити Папазов.

Трейлърът може да гледате тук:

Продуцентите споделят ексклузивно за Dir.bg, че роботите сами си вършат каскадите, а интерес към излъчванията има глобалният разпространител YouTube, който е влязъл в остри пререкания с Facebook относно правата върху предпремиерното излъчване.

Високотехнологичната продукция не е осъществена изцяло от роботи, тъй като все още синдикалните изисквания са в киното да има поне 51% човешко участие, което се изразява в снимачния екип, режисьорите и хората, приготвили храна за кетъринга. Кетъринг за роботите също е имало под формата на зареждане с първокачествено електричество от електропреносната мрежа.

Очаква се героите на Rowenta скоро да се сдобият със собствена звезда на Алеята на славата.

Премиерната дата на филма е 12 декември. Изпълнените с трепет кино фенове ще могат да ги видят в най-близкия технологичен магазин, където ще могат да ги намерят, защото са супер подарък за предстоящите празници.

Ето какво споделиха и кино критиците:

"3 пъти "Ура" за Rowenta. Вярвам, че роботът Smart Forcе Cyclonic Connect ще бъде следващият модел, който ще изгрее на червения килим на Оскарите- първо ще го почисти безупречно сама, а след това ще изгрее в целия си блясък до другите филмови звезди".

"Актьорската игра на Rowenta Smart Force Cyclonic Connect във филма бе ненадмината. Справи се чудесно как с големите екшън сцени, в които изчисти мръсотията паднала по подовете. С лекота показа всички свои възможности и разгърна потенциала си."

*Настоящият текст е част от рекламната кампания на прахосмукачки-роботи Rowenta Smart Force Cyclonic Connect и тяхната битка с липсата на време и замърсените подове.

Въпреки, че обича шегите, прахосмукачката -робот Rowenta Smart Force Cyclonic Connect не се шегува, когато работата опре да чистене, заради:

  • Своята изключително усъвършенствана навигационна система в партньорство с Robart - експертът в навигацията на роботи, която разчита на камера и лазер, буфер против сблъсък и сензори против падане, за да се движи интелигентно и системно в дома, като избягва препятствията като мебели, разпилени играчки, стени и т.н.
  • Ефективно автоматично почистване - прахосмукачката се справя ненадминато с улавянето и на финия прах, полепнал дори по килими и мокети, благодарение на високоефективната циклонна технология в съчетание с мотора без четки и активната XL моторизирана четка за всякакви повърхности.
  • Изрядно почистване дори на ъглите - благодарение на D-формата, която позволява на уреда да достигне всяко кътче на дома.
  • Интелигентна система за зареждане - Smart Force Cyclonic Connect се презарежда сама и след това продължава с почистването от мястото, до което е стигнала преди това.
  • Пълен контрол и свързаност чрез телефона само с едно докосване - интуитивното приложение за смартфон ви позволява да управлявате робота от вкъщи или от разстояние - От своя телефон може да настроите робота на желаната програма за почистване всеки ден , в подходящо за вас време, докато сте извън къщи, и да следите неговата дейност и от поддръжка.

Следи Роботохолици: Невъзпятите герои у дома на  във Facebook https://www.facebook.com/RowentaBG

Още за главните герои можеш да научиш тук.