След посветения изцяло на дамите месец март, Sofia Ring Mall връща жеста и на господата. От 11 до 22 април в търговския център в полите на Витоша ще има специални дни на мъжката мода с много приятни изненади, сензационни оферти и страхотни намаления не само за държащите на своя стил мъже, но и за хоби майсторите.

В специалните дни на мъжката мода с ексклузивни оферти и намаления ще се включат много любими на силния пол топ брандове, сред които Andrews, Aquamarine , Carlo Fabiani, Carducii, Goto, Exess, Kenvelo, Julliany, Lee Cooper, Mr. Bricolage, Mango, notosgalleries, Oxford company, Soundcast, Timeout, Totally Erected Store, Teodor и др.

Всички фенове на стилната мода и преживявания са добре дошли в Sofia Ring Mall от 11 до 22 април, когато в полите на Витоша ще е истинско "време за мъже".

Sofia Ring Mall e мол от ново поколение с мисия да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти. Следвайки концепцията за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топ брандове, търговският център се налага като абсолютната дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.

Снимка: Sofia Ring Mall