В истинска коледна приказка се превърна Sofia Ring Mall! През целия декември търговският център в полите на Витоша е във фантастична празнична премяна, която въплъщава магията на Коледния дух.

Вижте снимки >>

Духът на една класическа, весела и красива Коледна приказка с щастлив край се е настанил във всяко кътче на Sofia Ring Mall и ще продължи до края на годината за радост на малките и големи посетители. Именно те са "главните герои" в приказното царство на мола, а предколедните чудеса за тях са безброй: сипещи се като декемврийски сняг намаления в магазините, незабравими и специални забавления за цялото семейство, уютни кафенета и ресторанти с изглед към красивата планина, концерти на талантливи млади музиканти и пр., и пр.

На 12 декември в Sofia Ring Mall ще пристигне най-големият пъзел в света, а всички ние ще имаме задачата да го подредим. Фантастичният приказен пъзел от 42 000 части ще очаква Вас и цялото семейство да дойдете и да участвате в нареждането му.

На 22 декември двама млади музиканти ще бъдат наградени за уникалния си талант и постижения, а Вие ще можете да се насладите на вълшебен Коледен концерт с класическа музика и Коледни песни.

Елате и станете част от специалната Коледна приказка в Sofia Ring Mall, в която очакващите Ви приятни изненади ще са повече от джуджетата на Добрия старец!

За повече информация последвайте страницата на Sofia Ring Mall във Facebook.