Сезонът на празничното пазаруване вече настъпи, но понякога намирането на подаръци за най-близките ни хора може да бъде много трудна задача. Днес ще ви предложим някои идеи за красиви подаръци, с които можете да зарадвате вашата майка, баба, съпруга, приятелка или всяка друга женска фигура в живота ви. Независимо дали ще се спрете на разплакващ подарък за вашата половинка или нещо практично за мама, нашите предложения могат да ви бъдат много полезни.Advertisement

1. Меко одеяло

Купи Когато искаме да зарадваме свои близки, обикновено купуваме практични и красиви подаръци, с които да им напомним колко много ги обичаме. Това със сигурност ще бъде посланието зад едно меко и красиво одеяло с коледни мотиви, което да им напомня за вас в студените зимни дни.

2. Свещник

Купи Уютът у дома стана все по-важен през последните години, тъй като пандемията от Ковид-19 ни научи да прекарваме повече време в домовете си и с близките си. Какво по-практично решение от това да подарим стилен и елегантен свещник?

3. Фотодисплей

Купи Ако търсите наистина сантиментален подарък, тогава заложете на въртящ се фотодисплей, в който можете да наредите 4 снимки с любимия човек с избрани от вас моменти. Кой не би се трогнал от толкова персонализиран и личен подарък?

4. Стъклена ваза

Купи Колкото и изтъркано да ни се струва понякога да подарим ваза на любим човек, това наистина е подарък, който остава мил спомен за цял живот. Има толкова стилни и красиви вази, че няма как да не зарадвате човека, на когото ще я подарите.

5. Луксозен арома дифузер

Купи Ароматерапията доби голяма популярност в последно време и това се дължи на доказания ефект от нейното приложение. Приятните усещания и емоции, които етеричните масла предизвикват у нас, помагат за справянето с редица здравословни проблеми. Поглезете сетивата на специална за вас жена с луксозен аромадифузер и допълнете няколко етерични масла към него.

6. Кутия за бижута

Купи Всяка жена обича бижутата си, особено ако са съхранени по толкова красив и елегантен начин. Кутия за бижута е чудесна идея за подарък, който няма да остане недооценен. Може да избирате между различни форми, цветове и начини за съхранение.

7. Бонбониера

Купи Ако искате да изпъкнете с по-различен и практичен подарък, помислете за красива бонбониера с овална форма. Тя е изискано допълнение към всяка кухня и чудесен интериорен акцент. Няма да сгрешите с този избор.

8. Ароматна свещ

Купи Ароматната свещ е изискан избор за подарък, особено когато е в мраморна кутия и изглежда толкова стилно. Изберете лек и нежен аромат като агаве, който е екстравагантен и много специален. Този подарък е подходящ за всяка важна жена в живота ви.

9. Сет за чай

Купи Всеки любител на чай би оценил този подарък. Чугунен чайник с порцеланови чаши е изискан азиатски сервиз за чай, с който може да подарите изживяване за истинска чаена церемония у дома. Към него може да добавите и бамбукова кутия с 6 канистера, проектирана специално за насипен чай.

10. Козметика

Купи Хубавата козметика винаги е подходящ подарък за жена, който създава усещане за грижа. Този сет включва цялостна 3-месечна програма за по-здравословен начин на живот с 36 видео тренировки, разработени от фитнес инструктор, скраб за тяло, моделиращ гел, електронна книга с вкусни здравословни и лесни рецепти, както и фитнес планер, в който могат да се разпределят тренировките и рецептите спрямо свободното време и предпочитанията.

 В сайта Мarket.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули, като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! При поръчка над 99,99 лв. получавате безплатна доставка.