Обикновено подаръците за най-близките ни хора са такива, каквито бихме избрали за нас самите. Персонализираният подарък винаги е по-специален, тъй като е предназначен само и единствено за човека, на когото го подаряваме. Той е съобразен с неговите интереси и показва нашето отношение.  Advertisement

Предстоящите празници са един страхотен повод да зарадваме близките си хора, дори и с нещо малко, но креативно. Колкото и да ни се струва, че купуването на подаръци за мъже е по-лесно отколкото за жени, това изобщо не е така.

Затова ще ви помогнем с няколко идеи за по-различни коледни подаръци за вашите татковци, съпрузи, партньори и любими мъже:

1. Луксозен шах

Купи Ако търсите наистина различен и много специален подарък, този луксозен шах ще накара любимият ви човек да онемее. Това е подарък, който дълго ще се помни и ще краси дома на човека, за когото е предназначен. Той е различен, персонален и както вече казахме, много специален.

2. Комплект за барбекю


Купи Какво по-практично нещо можете да подарите на един мъж? Комплектът за барбекю е идеален подарък за майстори на грила. Той ще вдъхнови вашата половинка за още вкусни вечери и приятни уикенди със семейството.

3. Сет за пица

Купи Познавате ли мъж, който не обича пица? Аз не се сещам за такъв. Сет за пица е практичен и доста различен подарък. Плочата е изработена от 100% естествени материали и е устойчива на температури от - 20º С до + 290º С. Стилно, вкусно и практично!

4. Чаша за уиски с термоизолираща основа

Купи Любителите на уиски ще оценят този подарък. Тази чаша поддържа алкохола охладен и е много подходяща за сервиране на скоч, бърбън, водка, джин, ром и други алкохолни напитки. Едно малко и красиво бижу за алкохол.

5. Ножове за стек

Купи Ножовете са много изискан подарък, особено когато са в дървена кутия. Те са чудесен избор за всеки любител на месото и осигуряват перфектно рязане. Комплектът е създаден точно като за подарък и няма да сгрешите, ако заложите на него.

6. Диспенсер за вино

Купи Този красив и функционален аксесоар за напитки е идеален за хола. Подарък, който ще впечатли със сигурност гостите и приятелите ви. Той е с широк отвор за зареждане в горната част и нежна канелка за наливане. Вместимостта му е 5 литра.

7. Въртяща се стойка за бут и хамон

Купи Стойката за хамон е подходящ подарък за любителите на испанската сушена шунка. Тя се консумира като студено предястие, а с въртящият държач се регулира позицията на бута. Този подарък е високо ценен заради гурме деликатеса в цял свят.

8. Пепелник за пури

Снимка: market.dir.bg

Купи Стилен пепелник е нещо, което би зарадвало всеки любител на пури. Това определено е подарък, който ще влезе веднага в употреба и трудно ще остане незабелязан. 

9. Поставка за смартфон

Купи Мъжете си падат по практични подаръци и поставката за смартфон е такъв. Смартфонът е едно от най-използваните неща в днешния свят, а да можете да го поставите на удобно за вас място, си е голямо предимство.

10. Органайзер за бюро

Купи Мъжете обичат бюрото им да бъде чисто и подредено. Най-лесният начин да се поддръжа в този вид, е с практичен органайзер за бюро, в който да съберат най-важните и използвани от тях неща в ежедневието. С този подарък ще покажете, че наистина мислите за комфрота му.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 99.99 лв.