Създателят на парфюми за марки като "Ralph Lauren", "Calvin Klein", "Estee Lauder", "Armani", "Marc Jacobs", "Valentino" и "Victoria's Secret" и за звезди като 50 Cent, Бритни Спиърс, Риана, Гуен Стефани, Дженифър Лопес и Ъшър се вдъхнови от червения килим за най-новия си аромат "Femme". Последният продукт на Avon е вдъхновен от блясъка, женската елегантност и чувственост и има за цел да накара всяка жена да се почувства като истинска холивудска звезда.

Бях вдъхновен от звездния отблясък на диамантите. Исках "Femme" да бъде луксозен букет от изтънченост и женственост, точно както модерната жена днес” – споделя Хари Фримонт. Парфюмът представлява елегантна комбинация от искряща свежест, флорален букет от жасмин и магнолия, носещ  в сърцевината си чувствен кехлибар.

Смятам, че благодарение на силната мотивация и страст, с която го създадохме, тази цел беше великолепно изпълнена и резултатът е впечатляващ аромат, подходящ за всеки един сценарии от живота на истинската дама” - споделя Хари Фримонт.