Събитието, което събра почитатели на играта и ароматното узо, се превърна в поле за изява на скрития талант на Башар. Актьорът печелеше игра след игра и беше сигурен в окончателната си победа на турнира, събрал десетки майстори на таблата. В последния момент обаче късметът му изневери.

През последните месеци Башар, който участва във филмов проект с актрисата Яна Маринова, бе тормозен и от клюки за техните отношения. На турнира по табла актьорът се появи без шеметната брюнетка, с което за пореден път доказа, че двамата са обвързани само с екранна любов.


Снимка


Турнирът по табла, който бе първият от регионалните състезания това лято, се оказа магнит и за световноизвестния състезател по борба Армен Назарян. Той пристигна на събитието със собствена табла, направена от арменски майстори на дърворезбата. След като демонстрира уменията си, той подари разкошната табла на организаторите на събитието – "Леопард Трейдинг", които са вносители на "Plomari".


Снимка


В надпреварата взе участие също така емлбематичният футболист Димитър Якимов-Митата, актьори и спортисти.

Водещ на турнирите по традиция е Димитър Туджаров-Шкумбата, който радва феновете на пуловете със закачките си.

Турнири ще има в много български градове, а след средата на август се очаква победителите от регионалните надпревари да премерят сили в големия турнир. Голямата награда на турнира е почивка за двама в Гърция.