Ако тази година завършваш училище и нямаш търпение да облечеш приказна рокля, да се впуснеш във феерични танци или просто да споделиш щастливи мигове със своите съученици, можеш да спечелиш конкурса на Дир.бг за Най-красива абитуриентка на 2015.

Наградата е 8-дневна почивка на красивия п-в Халкидики за двама, осигурена от туристическа агенция "Солвекс". Хотелът е "Across Coral Blue" 3*, разположен на красив пясъчен плаж до курортно селище Геракини, в живописния залив Торонеос. Пътуването е с организиран автобусен транспорт, а престоят в хотела включва закуска и вечеря.

За да участваш в конкурса, качи своя снимка от бала си в нашата ГАЛЕРИЯ "Най-красива абитуриентка". Напиши името си и кое училище завършваш.

Крайният срок за изпращане на снимки за конкурса, който се провежда за 9-а поредна година, е 15 юни. Потребителите на Дир.бг ще определят с гласовете си 10-те най-харесвани снимки. Редакцията на Дир.бг ще номинира още 10 снимки. На финала жури ще избере сред тези 20 снимки Най-красивата абитуриентка на 2015. Победителката ще бъде обявена на 22 юни 2015 г.

ВКЛЮЧИ СЕ СЕГА >>