Kaufland България дава възможност на 900 свои клиенти да спечелят билети за концертa на Влади Ампов – Графа в столичната зала "Арена Армеец". Веригата хипермаркети стартира онлайн игра, в която всеки, пазарувал за над 20 лева в хипермаркети Kaufland в цялата страна в периода 06.02.2017 г. - 12.03.2017 г., може да участва в надпревара за безплатен достъп до шоуто на Графа.

Успоредно с билетите веригата хипермаркети ще срещне двама от 900-те късметлии лично с артиста. Големите победители ще имат възможност да се запознаят със своя любимец и лично да проверят как тече подготовката за концерта, като го посетят в неговата репетиционна в дните преди шоуто.

Право на участие има всеки регистрирал касовата бележка за направената покупка на адрес www.kaufland.bg/grafa. Задължително условие е касовият бон да се запази, тъй като победителите ще могат да получат наградата си само след неговото представяне. Пълните условия за участие са поместени на интернет страницата на Kaufland България. 

Концертът на Влади Ампов – Графа в "Арена Армеец", ще се състои на 6 април 2017 г., a организаторите от „Монте Мюзик“ обещават шоу, което по никакъв начин няма да отстъпва на спектаклите на големите международни имена, гостували у нас.