Спокойно, има решение! От седмица насам в това са убедени всички посетители на Sofia Ring Mall и специално изградения Esquire Bar, който веднага се превърна в любим оазис за столичани.

Вижте снимки >>

За две седмици амфитеатърът в прохладните поли на Витоша е превърнат в уникален открит бар с вечерни партита, хитова музика, известни диджеи, горещи танци и страхотни коктейли. Всичко - със специалното участие на най-градското списание - Esquire.

От 18:00 до 22:00 ч. в сряда, четвъртък и петък посетителите на Sofia Ring Mall могат да се наслаждават на свежи коктейли, приготвени на момента от най-добрите бармани, на горещи латино танци и на диджей-сетове с любима музика. Коктейл-комплимент получава всеки, пазарувал в специално обособените с Esquire-стикер магазини в мола на стойност минимум 30 лв.

Втората (и последна) седмица от „синьото лято“ в Sofia Ring Mall ще протече така:
- 19.07 (сряда) Pool party
- 20.07 (четвъртък) Salsa Party
- 21.07 (петък) Голямо финално DJ Party.

Специално изграденият летен Esquire Bar затвърждава мисията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти.

Следвайки концепцията за “one-stop-shop” - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топ брандове, молът в полите на Витоша се налага като предпочитана дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.

*За да получите безплатен коктейл, е необходимо да представите талон и касови бележки на стойност над 30 лв от участващите магазини, маркирани със специален Esquire Фar-стикер.