Звездата на шоуто е поп певицата Марги Хранова. Влязоха и колоритните фолк диви Сашка Васева и Мария. Втората обеща да поеме изцяло отговорността по миенето на чиниите, защото изобщо не умее да готви. Техен антипод в шоуто е певицата, автор и дизайнер на бижута Ваня Щерева.

Вижте снимки >>


Във VIP Brother влезе и "Мис Силикон 2013" Джулиана Гани, която се омъжи само преди две седмици. Тя бе съпроводена до входа на къщата от съпруга си. Друга влюбена булка се появи в шоуто с приказна, пищна рокля. Диетоложката на холивудските звезди Енджи Касабие се омъжи в края на миналия септември за "Мистър Ливан 2014" Рабих ел Зейн. Той обаче не можа да я изпрати, тъй като майка му е била приета по спешност в болница. Енджи обясни, че най-вероятно ще отпразнува първата годишнина от сватбата си в къщата. Заяви, че не би могла да спи в една стая със съквартиранти от мъжки пол, тъй като след това би последвал развод.

Водещите Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева посрещнаха още кубинския танцьор и хореограф Алфредо Торес, дизайнерката Меги Каканашева-Мегз ("Къртицата"), главния редактор на списание "Love style" Антон Стефанов, футболиста и двойник на Роналдо Даниел Златков, шеф готвача Борис Петров, музиканта Дани Милев, Тото от група СкандаУ, бизнесмена Цветелин Маринов-Цуни.

Даниел Петканов, известен като Лудия репортер от "Часът на Милен Цветков", влезе в шоуто заедно с бившата си приятелка - модела Алекс Богданска. Преди това тя заяви, че той й е напълно безразличен. Двамата се разделиха шумно преди година, когато Даниел разкри, че Александра му е изневерила, а той е разбрал за това, разглеждайки телефона й.

Кънчев и Сърчаджиева обявиха, че утре ще влязат още две нови съквартирантки, известни с физическите си данни.