Концертът ще премине под знака на благодарността (в навечерието на Деня на благодарността) преплитайки в програмата си пъстра палитра от музика, визия и емоция.

Още на входа гости и приятели ще бъдат посрещнати по стар български обичай – с топла питка-слънце, мед и шарена сол.

На концерта Влада ще представи музика от проектите си “Балкански приказки”, “Лазарската роза” и любими авторски парчета. Интересна и нетрадиционна, водена от любовта си към България и любопитството си към света, певицата ще представи и новото си видео към песента “Sing Out Loud”.

То е заснето в Куба по-рано тази година и e типично за музикалния стил на Влада, представлява смесица от различни култури, прекрасна емоция и енергия, автентични пъстри кадри от днешна Хавана и много усмихнати лица.

Специално за вечерта е подготвена и мултимедия с цветни снимки-спомени на певицата от скорошното й посещение в Куба. Тя бе там по повод предстоящия й самостоятелен концерт в рамките на фестивала “Куба Диско”. Престижното събитието ще се проведе в средата на май 2018 г., когато в рамките на десет дни ще бъде представено най-доброто от кубинската музикална сцена.

На 22 ноември в столичния клуб “Студио 5” на сцената ще бъдат още музикантите  Стефан Стойков – китара, Нез Ибишева – цигулка, Магдалена Петрович – челo, Николай Николов – гъдулка, Димитър Карамфилов – контрабас, Петър Йорданов "Бъни" – перкусии. DJ Dharba пък е подготвил специален сет преди и след концерта, в който ще звучи музика от различни краища на света.

С огромно уважение към традицията и фолклорът и едновременно в крак с настоящето, вокалното творчество на Влада Томова с лекота и финес намира своето специално място в съвременната музика. Чаровната изпълнителка с магнетичен глас обещава прекрасно, топло настроение за гостите си в “Студио 5” в ноемврийската вечер.

Билетите ще струват 10 лв.