Лентата, която ще дебютира на голям екран на 23 февруари, е първият проект, продуциран от актрисата.

Вижте снимки на красавицата >>

„Всичко започна с Роки. Някой си ми обясняваше, че Силвестър Сталоун не бил добър актьор, че играел едно и също... А в главата си чувах собствения си глас: “Да, ама си е продал кучето, за да направи мечтания филм...” Тогава си казах, че повече няма да слушам никого. Ще направя филм, който аз да харесвам. Добре, че се намериха професионалисти, които да ми повярват. Благодаря ви, приятели!“, обяснява актрисата в социалните мрежи.

Сред най-големите трудности, които срещнала по време на работата си по филма, пък била задачата да убеди копродуцента си Башар Рахал в стойността на проекта, пищат от „Монитор“.

„Той беше доста скептичен, беше повече бизнес настроен и ми беше трудно да го убедя да започнем с филма. Вече имахме парите и му казах: „Хайде, Башар, давай да го правим“, а той беше: „Не, не, откъде да знам дали не е поредната глупост.“ Фактът, че го убедих ми помогна сякаш да преодолея страха си“, категорична е още Маринова.

Сюжетът на „Привличане“ се върти около опитите на група тийнейджъри да се изкачат на върха на „хранителната верига“ в частно училище, а в униформите им се вмъкват Луиза Григорова и Радина Боршош. Салса битките на дансинга също попадат в епицентъра на събитията, като за ролята си Маринова се подготви с тренировки при Атанас Месечков.