Дара Екимова се появи на сцената с модерна визия и чудесно изпълнение на арендби баладата на Ариана Гранде "One Last Time". Тя сподели, че иска да достигне постиженията на своя баща.

Вижте снимки >>

Дара обаче не направи впечатление на нито един от журито. Твърде възможно е членовете му да са разпознали гласа й. След като момичето слезе от сцената, Поли Генова изненадващо обяви, че иска да види изпълнителката. Двете се срещнаха зад сцената и се прегърнаха, а Дара си поплака.



Междувременно Иван Лечев стана най-предпочитаният треньор в „Гласът на България“. Трима от най-талантливите и интересни претенденти в неделя вечер предпочетоха да продължат към вокалните двубои с него. Сред тях бе 22-годишната Ния Петрова от София, чието изпълнение на „Take Me To Church” впечатли всички.

Лечев привлече и софиянеца Андрей Генчев, когото феновете нарекоха „българския Елвис Пресли”, заради гласовите и визуалните му прилики с Краля на рока, както и заради лекотата, с която свири на китара. Иван Лечев успя да се пребори с Камелия и за Вера Бурмова от Кърджали, която сбъдна мечтата си да пее на сцената на „Гласът на България“.

Камелия и Графа попълниха още по две места в отборите си. Певицата спечели талантливата и чаровна Ягода Тренева, чийто чувствен глас бе подкрепен с драматична лична история за загубата на родителите й, както и атрактивния лозар от Франция Антъни Морено, който изпълни "Je t’aime". 

При Графа вече са младите таланти Иван Христов и Гергана Любенова, която разтърси жури и публика с изпълнение на „Mercy Оn Мe”.

Единствено Поли Генова не успя да спечели нито един талант. Стана и напусна стола си с думите, че отива да си почине малко.