Причината за срещата между двамата била промоция на Анелия. По-късно тримата певци се преместили в клуба на Коцето, където са забавлявали гостите.

Вижте снимки >>

Фолк звездата Константин е известен с това, че често се забърква в слухове за изневери. Още по време на връзката му с певицата Райна, а и след това, имаше доста спекулации, че тя не е била единствената. Дългогодишните им отношения приключиха, когато Константин се влюби в 20-годишната Надежда.

Въпреки че двамата са женени от 8 години, миналата зима Коцето започна флирт със Зорница Линдарева по националната телевизия. По време на участието си във VIP Brother двамата не спираха да си обясняват колко се харесват. Говори се дори, че са успели да се уединят. Дали е възможно 19-годишната поп сензация Гери-Никол също да е станала обект на желанието му?

Двамата са колеги в шоуто за имитации "Като две капки вода" и Константин вече обяви в ефир, че Гери-Никол се е превърнала в неговата любимка. В клуба му ясно си пролича, че вече са се сближили и общуват доста освободено.