Домът на Никита Джонсън осъмна в тигрови шарки след "Смени жената". Татуираната риалити звезда пазарува хляб с купони, реди дърва и използва външна тоалетна по време на размяната си с обикновена домакиня от село.

"Емоционално и вдъхновяващо премина участието ми в проекта „Смени жената“. Човек няма всеки ден възможност да влезе в дома и живота на някой друг, да усети същността на това как живеят другите“, сподели Никита Джонсън след размяната на съпруги. 

Вижте снимки >>

Далечни се оказаха световете на живеещата между Швеция и България Никита Джонсън и Диана, въпреки малката дистанцията между домовете им в Банкя и с. Нивянин.

С влизането си в новото жилище Никита остана удивена от условията, в които се налага да живее за една седмица. Външната тоалетна бе първото голямо предизвикателство за градската съпруга, която за първи път пазарува в селски магазин с купони, получени срещу жито.

В същото време нейната заместничка се наслаждаваше на лукса в Банкя, където съсед е самият премиер на България. Домакинята от село Нивянин бе не по-малко объркана и стресирана от стандарта на живот, на който са свикнали семейството на Боби, Никита и сина ѝ Ерик. Празният фризер бе доказателство, че фамилията се храни само навън, нещо, което е недопустимо за новия член на семейството. Скандинавският минимализъм на обзавеждането в Банкя и гардеробът на татуираната бизнес дама също не бяха по вкуса на участничката, която възкликва:

"Аз съм от село, но техните дрехи ми изглеждат селски."

Диана направи доста смели промени в дома на Никита и Боби в Банкя. Новата стопанка реши да импровизира с интериора, декорирайки помещенията с пердета и спални комплекти на тигрови шарки, които според нея ще придадат уют на студения апартамент на Никита.