Христо Богданов от автомобилен ретро клуб "Агресия", гримьорката Пепа Стоянова от Proface, Станислав Дочев - главен редактор на сп. Hello, Теодора Колчева - собственик на Boutique Lounge Bar, Любен Станев - собственик на Diplomat Plaza Hotel&Resort, Мира Драганова - национален мениджър на Биодерма, Юлия Юревич - Мис България 2007, Калин Вельов - перкусионист, музикален изпълнител и звезден кавалер на Най-красивата абитуриентка за 2010 година,  Аля Милушева - креативен директор на Astella Atelier и Райна Деницова - главен редактор на Life.dir.bg оценяваха момичетата.

След първия кръг на конкурса, журито избра 10 участнички, с които беше проведено интервю. Бъдещите абитуриентки разказаха какви са визиите им за бъдещето, дали смятат за по-перспективно кандидатстването в чужбина, как обичат да се забавляват и как си представят своя бал.

До финала на конкурса за Най-красива абитуриентка на Дир.БГ и Астела Ателие достигнаха:

Бетина Иванова
от ПМГ Монтана. Бетина е в паралелка с география и история, а ще кандидатства право и политология. Хобито и е леката атлетика.

Василена Иванова
от СОУ "Иван Вазов", гр. Плевен, профил информатика, английски език и математика. Ще кандидатства финанси, счетоводство и контрол в УНСС. Обожава да спортува - главно ски, тенис и аеробика, с много емоции я зареждат и пътешествията.

Виктория Любомирова от 73 СОУ "Владислав Граматик" , гр. София, в паралелка с изучаване на немски език. Ще кандидатства медия и комуникация, очаква балът и да бъде незабравим и с удоволствие би отишла на него, придружена от Асен Блатечки или Калин Врачански, на които симпатизира.

Дарина Антова от 36-то СОУ Максим Горки, гр. София. Учи в хуманитарен профил с италиански език, ще кандидатства в Италия, където живеят родителите и. Хобито и е музика и спорт.

Христина Драганова
от гр. Перник, учи в ГПЧЕ "Симеон Радев". Ще кандидатства Мода в НБУ, обича да танцува и да слуша музика.

Христина Камбурова
от Гимназия с преподаване на чужди езици, гр. Смолян. Ще кандидатства медия, култура и общество във Великобритания. Има професионални изяви като модел, а на бала си иска да преживее една вълшебна приказка.

Вижте снимки тук >>

Вижте видео >>

6-те финалистки ще заснемат професионална фотосесия с Hammer Studio в Diplomat Plaza Hotel&Resort в Луковит. Победителката ще има шанс да стане звездата на бала си с прекрасна рокля на Astella, с празнична прическа за голямата вечер от Студио за красота Effecto, с фешън грим от Proface, ретро автомобил от Агресия и VIP придружител. Коя ще е тя, ще разберем на 1 май в Boutique Lounge Bar, коъдето ще се проведе финалът на конкурса.