"Страшни" забавления, неограничено ползване на атракциони, аниматори, детска дискотека и още много изненади очакват посетителитe на Fun Ring Park

Sofia Ring Mall ще умножи Хелоуин по 6, като стартира любимия на малки и големи празник на 26-и октомври, чак до 31-включително.

Специалната Хелоуин програма в Sofia Ring Mall тази година ще започне още на 26 октомври от 18.30 с продължителност до 21 часа и така до сряда, 31 ноември. В неделя, 28 октомври, от 11.30 до 12.30 малчуганите ще могат да посетят тематичната театрална постановка "Магиите на вещицата".

През 6-те "страшни" хелоуински дни ще има пълна програма забавления на територията на Fun Ring Park. Освен тематичните игри с включено неограничено ползване на влакче, стена за катерене, надуваем плейграунд, лабиринт, въжеландия, домакините са подготвили и професионален водещ за повдигане на настроението на всички гости, аниматори за дечицата, подарък за всеки малчуган, фотограф, детска дискотека с DJ и куп други страхотни изненади. А най-голямата от тях е, че  всеки, който доведе приятел, ще получи още един безплатен екстра билет. Екипът на търговския център подкрепя и всички родители, които ще осигурят най-щурото и прекрасно Хелоуин изживяване на своите деца, докато пазаруват на спокойствие в любимите си магазини или пък се наслаждават на невероятните ресторанти с панорамна гледка към Витоша. Затова не идвайте сами - доведете и приятелите и техните наследници, за да се забавлявате всички заедно.

Хелоуин е гарантиран, и то умножен по 6!