Първа среща между баща и дъщеря ще обърка чувствата на главните герои в сериала "Мен не ме мислете". Яна (Весела Бабинова) прави всичко възможно, за да подготви двете си деца Елена (Йоанна Торосян) и Мария (Димана Хаджитодорова) за появата на Джон (Алек Алексиев). Усилията й обаче не дават очаквания резултат, защото когато той пристига, за да се запознае с Елена, по-малкото момиченце Мария се държи лошо с него.

Снимка: bTV

Междувременно Яна и Джон провеждат среща заедно със своите адвокати Мартин Касимов (Руши Видинлиев) и Маги Габровска (Снежана Макавеева) и постигат споразумение англичанинът да има право да вижда дъщеря си, което разгневява втория мъж на Яна Христо (Иван Юруков). Той е твърдо решен да осуети евентуални планове на Джон да вземе Елена с него в Лондон. Срещата между двамата бащи започва враждебно, но неочаквано работно предложение, което Джон му отправя, привлича интереса му и тонът му омеква.

Снимка: bTV

Адвокат Габровска бавно, но упорито осъществява плана си да оплете в мрежите си колегата Мартин Касимов. За да постигне целта си обаче й е нужно да извади Яна от картинката. Един уж небрежен разговор между двете дами в кантора "Захариев и Захариев" оставя чистачката със сериозното съмнение, че за Касимов тя не е жена, на която той би обърнал внимание и й помага само от съжаление. Тези размисли моментално се отразяват на поведението й спрямо младия адвокат. Как ще реагира Касимов на явната дистанцираност, която Яна проявява спрямо него, зрителите ще видят в новите епизоди в четвъртък и петък по bTV.

Ася Захариева (Дария Симеонова) също ще обърка бившия си любим. Мартин изненадващо разбира, че тя вече има сериозни отношения с бармана Антон (Кирил Недков). Адвокатът не приема с охота новината.

Снимка: bTV

Виктор Захариев (Влади Люцканов) само за ден преживява драматични емоции. Неразположение на половинката му Богдана (Александра Димитрова) и спешното посещение на лекар заради бременността й, предизвикват тревогата му. Този момент обаче го подтиква да вземе сериозно решение - да предложи брак на любимата си. Как ще приеме новината Ася, предстои да узнаем.