Поп-фолк певицата Алисия ще влезе в новия сезон на риалити шоуто VIP Brother.

Вижте снимки на Алисия >>

Бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов е първият официално обявен участник в риалити формата, твърди "Монитор".

С имената на Алисия и Николета Лозанова се спекулира от няколко месеца. Двете са стари познайници и винаги са се конкурирали на любовния фронт покрай футболните си половинки. Името на Николета се спрягаше и за миналогодишното издание на VIP Brother, но тя така и не се появи. Наскоро тя се появи с шина на крака и може би отново няма да стане част от шоуто.

Алисия имаше връзка с Валери Божинов, а от любовта им се появи Валери-младши, който скоро ще навърши 11 години. Малкият Валери има и полусестра от брака на баща му с Николета Лозанова. Докато Алисия е заедно с Божинов, Николета и Николай Михайлов имаха връзка. След това двете дами размениха половинките си. По-късно Николета отново се събра с Ники Михайлов и се смята, че двамата са сгодени.

Все още няма официално обявен списък с участниците във формата, но се завъртяха имената на Васил Найденов и импресариото му Ивайло Манолов, Рут Колева и скандалната плеймейтка Нора Недкова.

Поетът Константин Трендафилов, който се изявява и като певец с прозвището Папи Ханс, също се очаква да се стане съквартирант в Къщата, а с него вероятно ще влезе и половинката му Дара.