Любими български актьори влизат във втория сезон на хитовия сериал по bTV "Съни бийч". Легендарната красавица Аня Пенчева, позната с десетките си роли в театъра, киното и телевизията, и колегата ѝ Кирил Ефремов са две от новите лица, които се присъединяват към екипа на популярната комедия, чиито снимки вече са на старта си. Двамата ще заредят тв екрана с много смях и приятни емоции.

Ослепителната Аня Пенчева ще влезе в ролята на лекомислената Розалия.

"Никога не съм играла лековати жени и благодаря, че в наситената ми творческа кариера получих този шанс", каза актрисата.

В "Съни бийч" героинята ѝ е майка на спасителя Младен, брилянтно изигран от Иво Аръков.

"Той е чудесен! Както в живота, така и на екрана, случих на деца! Да вляза в "Съни бийч" пък е истинско удоволствие. Живеем в кошмарно време на страх и стрес, и човек има нужда да се усмихне на нещо цветно и ведро", каза Пенчева. За разлика от нея, Кирил Ефремов реши да запази в тайна ролята си и така да създаде напрегнато очакване около героя си.

Аня Пенчева и Кирил Ефремов

Снимка: bTV

Броени часове преди старта на снимките за втория сезон на "Съни бийч" Иво Аръков посрещна на летището екранната си партньорка Лидия Инджова. Актрисата кацна у нас от Брюксел, където живее в последните години. В новите епизоди на поредицата тя отново ще влезе в ролята на свенливата научна работничка Дарина.

Иво Аръков и Лидия Инджова

Снимка: bTV

"Очаквайте неочакваното. Героинята ми ще поеме по рискован път и ще завладее Слънчев бряг. Младен ще се опита да я спаси от самата нея и ще се потопи в емоционален дисбаланс", разкри Инджова.

Довечера, 26 март, зрителите ще видят какво се случва с любимите им герои в новите, неизлъчвани досега серии от първия сезон на "Съни бийч". В пети епизод първичният Младен ще изпита силни чувства към интелигентната Дарина и след серия от комични ситуации ще разкрие сърцето си пред нея. В хотела ще се появи оценител, а между Никола (Явор Бахаров) и Гомес (Бойко Кръстанов) ще възникне съперничество кой ще го обслужи по-добре. Кой и как ще надделее в този сблъсък ще стане ясно довечера от 21.00 часа по bTV.