На 1 декември от 14:00 часа в зала 8 на НДК ще отвори врати шестият "Балкански фестивал на ракията и високоалкохолните напитки".

Успехът на миналогодишното издание на фестивала с над 3000 посетители и повече от 30 фирми-участници беше сериозно основание той да се завърне още по-мащабно и през 2018 година.

Снимки >>

"Балкански фестивал на ракията и високоалкохолните напитки" се превърна в добра традиция, която повишава културата на консумация на спиртни напитки и информира потребителите за най-качествените продукти на пазара.

От 1 до 2 декември ви очакват над 300 марки ракии и високоалкохолни напитки от български производители, както и традиционни спиртни напитки от Турция, Гърция, Македония, Сърбия и Босна и Херцеговина.

За първи път в тазгодишното издание:

- зона за Крафт джин и водка (коктейл бар)

- участие на производители на кашаса от Бразилия, китайски Байджу, ракия от пъпеш и тиква

- Сръбска дюлева ракия с 24 каратови златни люспи

- ракии от Босна и Херцеговина

- дегустации на отлежали и скъпи напитки срещу допълнително закупени талони

- Балканска хранителна зона с традиционни ястия от Балканите

За улеснение на всички гости и със съдействието на Меик 98 ЕООД - дистрибутор на алкохолни напитки, през цялото време на фестивала ще работи промоционален магазин, където продажбите на алкохолни продукти ще бъдат на цени на производителя.

Работно време на Фестивала: 14:00 - 21:00 часа

Входен билет: 15 лева - besttickets.bg (осигурява посещение на щандовете и дегустации плюс подарък брандирана стъклена дегустационна чаша)

Подробности четете на balkanrakiafest.com

Експо Тйм ООД