Четиримата бивши съквартиранти се събрали в къщата на Дими преди да влязат в шоуто "Big Brother". Там те подготвили тайна стратегия за съюз срещу другите участници в предаването.

Сани Алекса, която вчера напусна шоуто, разказа, че преди старта на "Big Brother" получила обаждане от Лиляна, която я убеждавала в къщата да гласува за изгонване на Вяра, Надежда и Любов. Певицата отказала да участва в конспирацията и подозира, че затова е била номинирана.

Победителят в "Big Brother" 2 Миро й споделил, че и той е получил подобно обаждане, в което изисквали да работи за елиминация на трите сестри.

Сани разкри, че с Лили преди години наистина са били близки. Най-добрата приятелка на певицата е омъжена за брата на Лиляна.

Вижте снимки на Лили >>
Вижте снимки на Сани >>

Алекса отхвърли твърденията на Златка Димитрова, че преди двете били много близки и Сани постоянно й звъняла, а сега се държала арогантно. Плеймейтката постоянно се чувала с певицата по време на "X Factor", защото искала да запише песен с нея, но тя отказала. Злати писала в социалната мрежа на Сани, че ще влиза във "VIP Brother", след което дивата й отговорила, че й пожелава успех и победа. Тя дори гласувала за Димитрова, Орлин и Никол.