И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение "Ергенът" продължава с два нови вълнуващи епизода, изпълнени с неудържими емоции, междуличностни престрелки и дълго пазени откровения. Полет с делтапланер над морето, забавна групова игра и романтична вечеря на турската Ривиера очакват претендентките за сърцето на първия "ерген" в България Виктор Стоянов този четвъртък и петък от 21:00 ч. по bTV.

Вечерта на 17 март зрителите ще станат свидетели на дългоочакваната индивидуална романтична среща на Виктор с изкусителната Блага. "Ергенът" ще тества смелостта на избраницата си с полет над морето с парапланер, а след това двамата ще споделят романтични моменти на специална вечеря. Блага отново ще се покаже в дръзка светлина и ще се опита да скъси дистанцията с Виктор по особено провокативен начин.

Снимка: bTV

Болезнено признание на Карина за загубата на най-близкия ѝ човек ще трогне до сълзи, а това няма да остави безразличен Виктор, който ще й даде възможност да се опознаят и да му сподели мъката си. Това определено ще предизвика негодувание у Зорница, която открито ще заяви, че Карина манипулира Виктор със сълзите си, за да получи роза и да бъде поканена на индивидуална среща.

Вечерта на 18 март ще е време за поредната групова среща, на която ще бъдат поканени само избрани от Виктор претендентки. Те ще трябва да се изправят една срещу друга в забавната игра "Не се сърди, влюбено човече", а тази, която първа стигне до финала, ще спечели романтична вечеря с ергена на турската Ривиера.

Кулминацията ще настъпи с дългоочакваното признание на Елвира. Как ще реагира Виктор на това, че сред претендентките за сърцето му има момиче, което се е "съхранило" за истинската любов?

Снимка: bTV

Тази седмица зрителите ще видят и две "Церемонии на розите", след които още две от дамите няма да получат цвете и ще трябва да се сбогуват с Виктор. Кои от претендентките ще напуснат имението завинаги, ще разберем в четвъртък и петък от 21:00 ч. по bTV.