Остава по-малко от месец до големия концерт на Dubioza Kolektiv в София на 29 ноември в зала "Арена Армеец". Бандата, която за последно бе у нас преди точно две години в същата зала и подари на хилядите в нея супер енергично и позитивно шоу, реши да изненада феновете си у нас предварително. Eксклузивнотo warm up party на Dubioza Kolektiv в клуб "Терминал 1" ще e на 5 ноември (вторник) от 22:00 ч. Специално за подгряващото парти бандата ще пристигне в София в пълен състав, а какво да очакваме от момчетата преди голямото им шоу в "Арена Армеец" - естествено незабравима среща и то на една ръка разстояние. Организаторите от Stroeja обещават и страхотни награди за посетителите в "Терминал 1" - поне 5 билета за предстоящото голямо шоу на Dubioza Kolektiv на 29 ноември. Съвсем скоро ще бъде обявена и подгряваща банда на вечерта.

Купи билет

Ден след warm up party-то в клуб "Терминал 1" се очаква бандата да изненада феновете и с кратко акустично шоу на съвсем неочаквана локация в София.

Dubioza Kolektiv  са една от най-популярните и обичани балкански банди. Те бяха у нас за последно през 2017-а, когато зарадваха повече от 10 000 души в "Арена Армеец" с незабравимо шоу и страхотна енергия. Бандата, чиято музика е смесица от рок, ска, дъб и реге, весели публиката в продължение на повече от два часа. Самите Dubioza Kolektiv определят стила си като "политически некоректна смесица от ска, пънк, реге, с добавка от балкански ритми". Често участват в необявени изяви на открито, подкрепящи определени каузи. Запазена марка на бандата е сценичното им облекло в жълто и черно. В свое интервю те споделят:

"Не са много групите, които носят жълто, тъй като това е един от най-идиотските възможни цветове. Искахме да се спрем на нюанс, който ще накара хората и от птичи поглед да ни забележат на сцената".

В България музикантите са известни с експлозивните си изяви на живо и не случайно ни включват в турнетата си за пореден (6-и) път. Сред добре познатите им парчета са: "Kokuz", "Balkan Funk", "Kažu", "Free.mp3", "Firma Ilegal", "U.S.A.", "No Escape (from Balkan)", "Hay Libertad", "Vlast i policija", "One More Time" и много други. Този път се обещават да изпълнят и някои съвсем нови песни, които ще бъдат част от предстоящия им албум. На 5 ноември ще бъде и световната премира на новия им сингъл, чието заглавие ще научим съвсем скоро. Шоуто им в София ще бъде последното от тазгодишното им европейско турне, което ще продължи през февруари догодина.

Купи билет

Снимка: Stroeja