Той е Джони Ноксвил, а това е "Jackass: Кретените завинаги". На 11 март, вездесъщата банда от култовото шоу "Jackass" се завръща в оригиналния си състав за нова порция скандални кретении. Към познатите имена на Джони Ноксвил, Стив-О, Крис Понтиъс, Дейв Ингланд, Уий Ман, Дейнджър Ерън и Престън Лейси се присъединяват и няколко нови, но не по-малко колоритни попълнения, с чиято помощ невъобразимите каскади и провокации на Кретените стигат по-далеч от всякога.

Десетилетие след като "Кретените 3D" стана третият филм от поредицата "Jackass", който дебютира на първо място в боксофиса, Джони Ноксвил отново го "засърбяват ръцете". Той се обажда на дългогодишните си приятели и партньори Джеф Тремейн и Спайк Джоунз и тримата решават, че отново е време да съберат групата. И, разбира се, има няколко екзистенциални въпроса, на които трябва да намерят отговор. Като: "Какво би станало, ако направят брада от пчели около слабините на Стив-О?" Могат ли да построят хвърчило, което да повдигне 186-килограмов мъж над поле с кактуси? Може ли Ноксвил да укроти 2 000 кг., жаден за кръв бик, с фокуси? (Спойлър: биковете не обичат фокуси.)

Заедно с новата и нетърпелива да помогне "свежа кръв", момчетата (и момичетата) от Кретените дават най-доброто от себе си, за да отговорят на тези и на много други въпроси. Няколко травми и много смях по-късно, те казват: "Знаете ли какво? Мислим, че имаме филм".

Снимка: Forum Film Bulgaria

Отвъд болезнените каскади и гадните номера, това е филм за семейството, приятелството и както самите Кретени го описват, "създаването на нещо от нищо". И по-важното, това е филм, който ни напомня, че е хубаво, понякога човек да не се взима прекалено насериозно.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Режисьор на "Jackass: Кретените завинаги" е Джеф Тремейн (Jackass: Кретените), който е и продуцент наравно с Джони Ноксвил (Мъже в черно 2, Jackass: Кретените) и Спйк Джоунз (Да бъдеш Джом Малкович, Тя). В ролите са Джони Ноксвил, Стив-О, Крис Понтиъс, Дейв Ингланд, Уий Ман, Дейнджър Ерън, Престън Лейси, Шон "Пупис" Макинърни, Зак Холмс, Джаспър Долфин, Рейчъл Улфсън, Ерик Манака, Тори Белечи, Машийн Гън Кели, Ерик Андре и др.

Снимка: Forum Film Bulgaria