За тези, които харесват да следят отблизо живота на холивудските знаменитости, тази вечер има какво да гледат на малкия екран.

"Джони срещу Амбър" е документален филм в две части, който представя две напълно противоположни гледни точки, изследващ една от най-публичните и медийно отразявани съдебни битки на десетилетието - обвиненията в домашно насилие между Джони Деп и Амбър Хърд. Филмът отразява и последвалото дело за клевета, което Деп заведе срещу News Group Newspapers Ltd. Той ще бъде показан тази вечер по TLC от 21,55 и 23 часа. 

Снимка: АР/БТА

Оригиналната продукция на "Discovery+" показва ексклузивни и задълбочени интервюта с адвокатите на всяка една от страните, Дейвид Шерборн и Саша Уас, докато преразглеждат делото, широко обсъждано и в съдебната зала, и извън нея, и завършило с присъда на Върховния съд на Обединеното кралство срещу Деп.

Документалният филм разглежда обширните доказателства, използвани по време на съдебните производства в Обединеното кралство, включително видеозаписи, снимки, текстови съобщения и аудио записи, направени от самата двойка, за да предостави уникален анализ на това, което наистина се е случило отвъд медийните заглавия, и за да изследва изключително важния и комплексен въпрос за домашното насилие.

Снимка: AP/БТА