Фики е големият победител в осми сезон на шоуто "Като две капки вода".

Младият изпълнител предизвика истински фурор и изправи публиката на крака с имитацията си на Лайнъл Ричи и песента "Hello". Юлиан Вергов изкоментира, че според него Фики трябва да вземе титлата "Мистър Хамелеон" този сезон. Всъщност той получи и почетната корона "Мистър Изненада". Бащата на Фики -Тони Стораро, който също присъстваше на финала на шоуто, бе дори по-развълнуван от сина си. Макар и изпълнител с хиляди участия и безброй излизания на сцена, Тони Стораро бе истински развълнуван и с треперещ глас сподели колко горд е с момчето си. Съвсем заслужено Тони също бе удостоен с приз от "Като две капки вода", а именно - "Баща на годината".

Вижте снимки от финала >>

Маги Джанаварова направи космическо изпълнение на песента на Уитни Хюстън "I Have Nothing", с което заслужи сребърния медал или второто място. Не само заради изпълнението си тази вечер, но и за всички свои вокални шедьоври в осмия сезон на шоуто, тя получи титлата "Мис Жената Глас".

Маги Джанаварова като Уитни Хюстън

Снимка: Facebook/Kато две капки вода

Дара също бе изключителна и зае третото място в шоуто този сезон. За финал Дара се представи като Мария Нейкова с песента, която разтапя сърцата на поколения българи "Вървят ли двама". Младата певица бе обявена и за "Мис Дарование".

Дара като Мария Нейкова

Снимка: Facebook/Kато две капки вода

JJ бе избрал да се представи като Фреди Меркюри с парчето "Who Wants To Live Forever". Той се окичи с короната "Мистър Респект". JJ се класира на четвърто място в шоуто този сезон.

JJ като Фреди Меркюри

Снимка: Facebook/Kато две капки вода

Димитър Маринов, който миналата седмица се отказа от участие на финала в полза на Маги Джанаварова, се представи с имитация на "Самотният човек" на великия Тодор Колев, който е бил учител на Маринов в театралната академия. Имитацията му бе феноменална. Актьорът получи и титлата "Мистър Холивуд".

Димитър Маринов като Тодор Колев

Снимка: Facebook/Kато две капки вода

Луна бе избрала да се представи с песента на Мария Илиева "Играя стилно". Тя бе провъзгласена за "Мис Evergreen".

Луна като Мария Илиева

Снимка: Facebook/Kато две капки вода

Тото, Галя и Анди се изявиха с много свежо изпълнение на песента на Ъпсурт и Белослава "Твойта майка". "Короната" на Тото бе "Мистър Шоу", Анди получи приза "Мистър дебют", а Галя бе обявена за "Мис Голямото Завръщане" след 12 години отсъствие от музикалната сцена в България.

Галя като Белослава

Снимка: Facebook/Kато две капки вода

Сред официалните гости на финала на "Като две капки вода" бяха Софи Маринова, Мария Илиева, Рафи, Тита, Криско, Ненчо Балабанов, Константин, които закриха осмия сезон на шоуто с изпълнение на парчето "Корона, чао".