Битка между Давид и Голиат се разрази на Арената във "Фермата", а дребничкият емигрант Костадин беше смачкан от високия и мускулест Пламен. Въпреки че се метна в битката, ръмжейки като звяр, даде всичко от себе си и не се отказа нито за момент, участникът, който от години живее в Лондон, се пречупи пред силния си съперник и падна с 0 на 17.

Пламен смачка опонента си във всички битки - от стрелбата с пясъчни торбички и с прашка, през подреждането на гигантски пирони до разбиването на шифър от букви. Синът на кмета на Ябланица и най-желан ерген в стопанството показа сила, скорост и интелект на всеки етап от състезанието, но, въпреки че се справи блестящо, отнесе критики.

Снимка: bTV

"Мъжете, които избират лесна победа, не са мъжкари!", заяви презрително козметичката Мартина, която смята, че Пламен е постъпил недостойно като си е избрал много по-слаб физически опонент.

Костадин обаче не показа, че е сломен от загубата и си тръгна щастлив от риалитито.

"Фермата ме разтърси и аз разбрах, че моята страна страшно много се нуждае от хора като мен, които искат да правят добро. Това ме прави много щастлив и пълноценен. Влязох в предаването като човек на света, а излизам като българин", заяви участникът, който от 20 години живее извън родината си.

Снимка: bTV