Холивудските звезди Кортни Кокс и Джена Ортега ще блеснат в "Шоуто на Николаос Цитиридис" тази вечер. Моника от "Приятели" (актрисата Кортни Кокс) и Уенсдей Адамс (колежката ѝ Джена Ортега) от сериала "Уенсдей" ще споделят любопитни подробности за шестия филм от поредицата "Писък", в който двете участват. За ужаса, който следва героите им по петите, кой се крие зад маската на Гоустфейс този път и ще успее ли Николаос да разсмее Джена Ортега - всичко това ще стане ясно по време на предаването.

В новия и екстремен епизод на шоуто, водещият ще има и "близки срещи" с кечиста Русев (Мирослав Барняшев), който няма да е сам срещу него, а със съпругата си Си Джей Пери. Цялото интервю с двойката ще бъде доста необичайно, а финалът на разговора им - абсолютно неочакван.

По традиция в петък вечер Николаос Цитиридис е готов и за гореща среща на четири очи с отпадналата дама от "Егренът", която тази седмица ще бъде само една.

В шоуто ще дебютира и чисто новото "Бебе Ергенът" - мини риалити с мини участници, които търсят голямата любов. Екипът на шоуто е подготвил изключително забавна версия на хитовия формат, в която участват деца със своя нестандартен и забавен поглед към любовта и романтиката.

Новия епизод на "Шоуто на Николаос Цитиридис" очаквайте днес, 17 март, от 22:00 ч. по bTV.

Снимка: bTV