Прея успя да мобилизира екипа си и да зарадва феновете с "Не сега" - нов сингъл и видео към него, въпреки тежките за всички артисти условия в последните няколко месеца. Певицата пуска песента година след като на пазара излезе едноименният ѝ дебютен албум.

"Заради създалата се ситуация, изглеждаше сякаш няма да успея да реализирам този проект в летния сезон, както беше планувано. Бях се обезкуражила, но един ден си го бях пуснала и си казах, че това парче е родено, за да бъде слушано под лъчите на топлото лятно слънце. С помощта на креативните приятели, с които работя успяхме да го реализираме", споделя тя.

Снимка: Личен архив

Музиката и аранжиментът на песента е на Денис Попстоев, който е писал и голяма част от песните в дебютния албум на изпълнителката. Китарите, които слушателите чуват в инструментала са изсвирени от Петър Йотов. Текстът на парчето е писан от самата Прея, в него лирическата героиня е раздвоена и има конфликт със самата себе си. Песента е странно-забавен поглед върху зависимостите и лошите ни навици.

"Докато твърди, че взима едно решение, взима друго решение" - усмихва се Прея. "Това е метафора за моите отношения с храната и не е първото парче, което следва подобна линия, още повече - това е съвсем логично продължение на песента "Lo6 Navik", където лирическата героиня отново се обръща към своето токсично "гадже" - нейната зависимост."

Снимка: Личен архив

Идеята и изпълнението на видеото са на Жоро Пеев, който е познат с работата си по клиповете на Мила Роберт. Част от кадрите са заснети от самата Прея, а специално за снимките на клипа са изработени Инстаграм филтри, които феновете и последователите на изпълнителката ще могат да използват в онлайн платформата.

"За първи път работя с Жоро и много се напаснахме. Видеото много добре илюстрита моя характер, който е такъв цветен и непредсказуемо различен в различните ситуации."

Това парче е като малко надникване зад завесите на бъдещите планове на Прея и екипа ѝ. Съвсем скоро изпълнителката ще представи на меломаните още един сингъл, който ще бъде последван от EP през зимата.

Снимка: Личен архив

Песента ще бъде изпълнена за първи път на живо на 21-и август във варненския клуб "Ментол", където Прея ще направи концерт с бандата си. За повече информация покрай предстоящите проекти и събития - следете фейсбук страницата и инстаграм профила на певицата.