Кантората "Захариев и Захариев" се превърна в арена за сълзи и скандали в новите епизоди на сериала "Мен не ме мислете". Предстоящият развод на тв продуцента Иван Христов и съпругата му Ирина Тенчева изправи един срещу друг колегите Мартин (Рушен Видинлиев) и Тома (Деян Ангелов). Въпреки първоначалните намерения раздялата на семейното имущество да мине тихо и по взаимно съгласие, делото поема в различна посока. Блъф на Мартин доведе до неочаквани разкрития за живота на продуцента, а това изненада всички присъстващи. Има ли връщане назад за семейство Христови, ще успее ли Иван да убеди Ирина, че разводът не е решение, зрителите тепърва ще разберат.

Професионален гаф на Ася (Дария Симеонова) пък предизвика раздразнението на Мартин, който за първи път ѝ повишава тон. Поведението му ядосва и разочарова асистентката в адвокатската кантора. Прав ли е обаче баща ѝ (Владимир Люцканов), че тя дава на Мартин грешни сигнали и че в действителност иска от младия адвокат повече от неангажираща връзка?

Иван и Тома

Снимка: bTV

На Яна (Весела Бабинова) отново ѝ се налага да търси помощ от адвокат Касимов, като този път той трябва да помогне на майката на Ева (Любомира Башева) - Татяна (Диана Борисова). Дамата се е забъркала с гадже-измамник, който така добре я е манипулирал, че заради него тя е на път да изгуби жилището на дъщеря си. Как се е оплела в мрежите на мнимия ухажор и какъв план замислят Яна и Мартин, за да намерят измамника, гледайте тази вечер от 20 ч. по bTV.

Ухажорът не е единственият мошеник, с когото Мартин ще си има вземане-даване. В кантората се появява доктор Теодосиев (Христо Терзиев), който търси сметка на адвоката си, че не си е свършил работата по защитата му. Теодосиев е хванат, че преподава без да има нужния за това ценз, заради което се е озовал в съдебната зала с повдигнати обвинения.

Мартин и Ирина

Снимка: bTV