Младите таланти от "Junior Band" вдъхват нов живот на трио "Спешен случай" и техния хит "Мама, татко и аз" от 80-те години на миналия век, съобщават от "Монте мюзик".

"Вече 10 години съм на този свят, но възрастните хора така и не разбрах" е любимата фраза от песента. Децата от духовия оркестър "Junior Band" две поредни години бяха част от летните турнета на Владимир Ампов-Графа.

Автор на новия аранжимент е Борислав Бояджиев-Борче.

"Това е първият самостоятелен сингъл на невероятните Junior Band. За мен е огромно удоволствие, че именно те направиха кавър версия на първата ми песен, която записах с легендарните "Спешен случай", когато бях едва на десет години. Музиката и текстът са на баща ми Кирил Ампов. Благодаря на Борислав Бояджиев за жестокия аранжимент и на режисьора на видеото Данйор Невста. Йордан Цветанов, ти си истински будител!", пише Графа във Фейсбук.

Йордан Цветанов е ръководител на детския духов оркестър към СУ "Емилиян Станев" във Велико Търново. Борче казва, че записите с децата били абсолютно удоволствие, а самите те не отстъпвали по професионални качества на възрастните си колеги.

Влади Ампов се включва на по-късен етап във вокалното аранжиране на песента, а когато музикалният продукт е завършен.