След три последователни, оспорвани женски битки, риалитито "Фермата" се разтресе от епичен мъжки сблъсък. Президентският гвардеец Калоян се изправи срещу най-здравия и колоритен участник в шоуто - свикналия с тежкия селски труд Ангел, който редовно провокира останалите участници с пиперливите си шеги.

Двамата се бориха до абсолютния си предел в един от най-жестоките дуели в историята на шоуто, демонстрирайки феноменална сила и воля. Почти до финала се представиха наравно, но Калоян спечели в последния кръг. С резултат 10 на 5 той не само отстрани съперника си, а си гарантира място в риалитито.

Сред хвърчащи стърготини и летящи цепеници, гвардеецът поведе. Ангел скоро го надмина, като показа по-голяма мощ при дърпането на тежка шейна и по-голяма бързина върху въжен мост. Калоян изравни резултата при стрелбата с гигантска прашка и накрая показа превъзходство на въпросите за българските традиции и обичаи.

Снимка: bTV

"Не ме е яд, че загубих! Хубава мъжка битка направихме! Щастлив съм, защото дадох всичко от себе си", каза на раздяла с "Фермата" Ангел, който се раздаде на Арената, облечен с тениска с цитат от бореца Дан Колов: "Чувствам се силен, защото съм българин".