Бурната любовна история на Кари Брадшоу с Тузаря беше една от основните сюжетни линии в "Сексът и градът", дотук. Дали и в новите епизоди на сериала, който тръгва през декември по HBO Max ще бъде така, не е много сигурно. 

Появиха се обаче кадри от снимачната площадка, на които Сара-Джесика Паркър се целува с Джон Тени пред входната й врата, сякаш я изпраща след среща. Дали Кари Брадшоу има нова тръпка, къде е Тузара, защо има сцени на погребение, той ли се е споминал и защо годежният й пръстен е още на ръката й, веднага се запитаха почитатели на сериала и игралния филм. Този път епизодите ще излязат със заглавие "And Just Like That" през декември.

Крис Нот, в ролята на Тузара, още не е забелязан на терен, но според IMDB той участва в 10 епизода, колкото и Сара-Джесика Паркър. Епизодите ще са по половин час. 

Тузаря и Кари са съвременен образец на любовна история

Снимка: Getty Images

Героят на Джон Тени все още не е обявен, и това е още по-интригуващо - ще има ли кардинални промени в разказа. Любовната сцена с Тени изглеждала доста страстна, пише "Daily Mail".

59-годишният Джон е известен с ролите си в "Scandal" на ABC и "The Closer" на TNT, а преди това беше женен за звездата от "Отчаяни съпруги" Тери Хачър.

Това не е първият път, когато той работи заедно със 56-годишната Сара, двойката преди това си партнира като Джо Ан Харис и Питър Бауер в 25 епизода на съдебната драма на ABC "Равна справедливост" през 1990 г.

Джон също участва заедно със съпруга на Сара - Матю Бродерик в продукцията на Кенет Лонърган от 2000 г. "You Can Count On Me", както и в пиесата на Бродуей "Билокси Блус" през 1986 г.

И тримата актьори изиграха роли в късометражния комедиен сериал на Юджийн Пак "The Pack Podcast" миналата година.

За сцените в "And Just Like That" Джон целува Сара за лека нощ пред дома й на "Пери Стрийт".

Сара беше облечена в типичния за героинята Кари причудлив и пъстър ансамбъл, съчетавайки жълта рокля на цветя с ярко розово яке, докато Джон изглеждаше елегантно в тъмносин блейзър и дънки.

По-рано същия ден талантливата двойка беше видяна да снима още една гореща среща заедно със Сара, облечена в индийска лехенга.

Целувката на Кари с нов мъж без съмнение ще раздвижи феновете на Sex And The City, тъй като има няколко теории за това какво ще се случи с двойката, когато рестартирането се излъчи през декември.

Има твърдения, че Тузара ще се раздели с Кари, както и вече споменатите, че може да бъде убит, въпреки че това не е в стилистиката на сериала, където няма крайни събития.

Предположенията идват след заиграване с думите "Ще има голяма смърт в сериала" и героят, който на английски е Mr. Big, за които източник близък до екипа съобщил.

Междувременно твърденията, че той може да бъде убит в сериала, идват, след като източник, близък до шоуто, дразни, че "това ще бъде голяма смърт" - намеквайки за факта, че може да бъде Голяма.

Имало заснети сцени на погребение, на които имало само статисти, без нито един от главните герои.

Подозира се, че Саманта Джоунс, изиграна от Ким Катрал, сигурно също ще се спомине, след като актрисата отказа да подпише за новите серии, заради вражда със Сара.

За съжаление колоритната Саманта няма да е в сеирала

Снимка: Getty Images

Авторката на филма Кандис Бушнел, от чиято колонка в за "New York Observer" произлиза сериала, обясни, че е писала за това кое е секси във всеки аспект от живота. 

"Това беше по-широката идея за това какво е секси: да правиш бизнес е секси, да си амбициозен е секси, да оставаш до четири сутринта и купонясването, са секси. Силният разговор е секси. Да стигнеш до маса номер едно в ресторанта - това е секси", каза тя.

"Мисля, че Синтия Никсън и Кристин Дейвис сме развълнувани от изминалото време. Какво се случва с героините ни, адаптираха ли се в днешния живот, какви падания са имали като жени, като приятели и как откриват отново пътя си, движела си се по инерция, дали като някои хора са объркани от това, което се случва в света, въпроси, които са ни интересни. Любопита съм как сценаристите си представят тези жени днес", каза Сара-Джесика Паркър.

В Twitter, след като се появиха сцените с целувки с Джон Тени, феновете се ядосаха: "Ако Кари и г-н Биг се разделят, всичко свърши. Не може да ги разцделята само, за да си навържете историята. Ние подкрепяхме тази връзка в продължение на 20 години", и "Сериозно, ако нещо му се е случило на Тузаря, това ще бъде най-лошото рестартиране някога".

"Мисля, че Синтия Никсън и Кристин Дейвис сме развълнувани от изминалото време. Какво се случва с героините ни, адаптираха ли се в днешния живот, какви падания са имали като жени, като приятели и как откриват отново пътя си, движели ли са се по инерция, дали като някои хора са объркани от това, което се случва в света, въпроси, които са ни интересни. Любопитна съм как сценаристите си представят тези жени днес", каза Сара-Джесика Паркър.

В Туитър, след като се появиха сцените с целувки с Джон Тени, феновете се ядосаха: "Ако Кари и г-н Биг се разделят, всичко свърши. Не може да ги разделяте само, за да си навържете историята. Ние подкрепяхме тази връзка в продължение на 20 години", и "Сериозно, ако нещо му се е случило на Тузаря, това ще бъде най-лошото рестартиране някога".