В първи епизод на романтичното прилкючение "Ергенът" само една дама получи роза с различен цвят. Така наречената "Роза от пръв поглед" е за жената, която е оставила незабравимо първо впечатление у Виктор Стоянов, пише ladyzone.

Той реши да я даде на 34-годишната Деница Дишкова. "Деница е много специална жена. Начинът, по който говори, движенията й, усмивката й. Разговорът с нея е много лек и приятен" - обясни избора си Виктор.

"Това е най-уникалното нещо, което можеше да ми се случи тази вечер" - сподели от квоя страна щастливата блондинка.

Тя работи в АЕЦ Козлодуй, където ръководи извеждането от експлоатация на първи до четвърти блок.

"От няколко години реших да сменя градската среда със селския пейзаж. За някои на село може да е скучно, но за мен е разкош. Създадох така желания комфорт и уют. Вложих много усилия и труд, за да превърна това местенце в райско кътче. Живея сама с моя домашен любимец Арнолд", сподели Деница в своята видео визитка.

"През последните години осъзнах, че в очите на мъжете съм някаква висока топка, която те не могат да си позволят. Тук важи лафът, че гроздето е кисело. Срещам от тяхна страна притеснения, че не могат да отговорят на стандарта, който съм създала около себе си, и по някакъв начин се чувстват непълноценни", коментира дамата, която получи розова роза от Ергена.

"За мен най-важно е мъжът да бъде искрен в чувствата си. Всеки път, когато се погледнем, да си кажа "Това е човекът!"... И в никакъв случай да не е по-нисък от мен", добавя с усмивка Деница при представянето си в риалитито.

"Една вечер видях реклама на "Ергенът". Първо харесах човека, а после и идеята да се срещнем с него. Нядявам се тази авантюра да я приключим заедно", обобщава енергетичката.

След като Деница получи специалната роза от Виктор, тя добави: "Усещам завист и виждам разочарованието в лицата на другите жени, че не са те на моето място".