Лекарят Милен беше обявен за супергероя на "Игри на волята". Мускулестият медик и любимец на играчите и зрителите победи Борислав в зрелищна финална битка, като така спечели втория сезон на риалитито по Нова тв.

"Тръгвам си от "Игри на волята" като победител. По-богат със 100 000 лв., по-богат с приятели, на които знам, че мога да разчитам, и които не очаквах да намеря тук. Щастлив съм от факта, че успях да докажа на себе си, че го мога!", каза победителят във втория сезон на приключенското риалити при напускане на Арената за последен път.

След победата на Милен Мрежата закипя. "Честита победа на Милен, очаквах го! Много комплексен играч, самоуверен, уравновесен и спокоен човек! Няма как да е по друг начин, все пак е лекар! Добър човек държа се със всеки един играч с уважение! Браво, адмирации за което! Здраве и много щастие му желая, но той си ги има! Браво!", написа Павлинка Лазарова.

Певецът Тодор Георгиев-Тоше също се включи в коментарите: "Битката имаше всичко - точност, издръжливост, сила, баланс, интелект. Боби се бори мъжки, но нямаше късмет. 100 пъти удари греди. Милен се справи страхотно и е достоен човек и победител! Да е жив и здрав и цялото му семейство! Такива качествени хора трябват на България!".