Дъщерята на българския княз Кирил и доня Росарио Надал - Мафалда Сакскобургготска, отново пя на парти на големия дизайнер Майкъл Корс. Този път аристократката се изяви на афтърпартито след дефилето на Корс по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Вижте снимки >>

Преди около година младата певица отново бе на сцената за радост на гостите на дизайнера, но тогава събитието бе в Лондон. Сега Мафалда е гост на едно от най-големите модни събития, като съчетава музиката с друго свое увлечение - модата. Аристократката се появи на представянията на Tori Burch, Oscar de la Renta, Michael Kors и други.

Тя е в близки отношения с Майкъл Корс. В края на август в профила си в Инстаграм тя му благодари, че ѝ е дал възможност да се изяви на борда на самолет, което ѝ се случва да първи път.

Предни дни Мафалда пусна и новото си видео, което се казва "Daisy Chain". Към момента то има около 2000 гледания в YouTube. Предишното парче певицата пусна в края на миналата година, а през март изнесе първия си самостоятелен концерт в Мадрид, на който присъстваше и баба ѝ княгиня Маргарита.