Мария Илиева се възползва от почивката между концертите от националното си турне, за да запише чисто нов сингъл. В края на лятото певицата ще зарадва почитателите си с латино хит, озаглавен Fuego - огън.

Месец преди концерта си в Зала 1 на НДК Мария Илиева е готова с новия си сингъл. За пръв път певицата пее на испански език в горещ латино хит, който обещава да покори родните класации. Fuego (огън) е дело на румънски екип автори, които се свързват с Мария и ѝ предлагат парчето. Певицата се влюбва в него от първо слушане и го записва "на един дъх".

Купи билетЛятото на Мария Илиева бе наситено от концерти и пътувания. След успешното лятно турне "Всичко - най-доброто от Мария Илиева" в Пловдив, Бургас и Варна, певицата намери време за почивка в Америка. Вдъхновена от латино атмосферата в Маями, океана и плажа, където прекара близо месец със сина си Александър, тя е готова да представи новия си сингъл "Fuego".

Никой не крие възхитата си от испанското произношение на Мария.

"Досега не съм правила подобна песен и вълнението е голямо," разкрива певицата. "Надявам се да ви хареса. Готвим lyric видео, малко по-късно идва и игралното такова."

Несъмнено "Fuego" ще изненада и зарадва почитателите на Мария Илиева. Песента ще се завърти в ефира на всички радиостанции в страната до края на седмицата и няма да позволи на лятото да свърши в българския ефир.

Билети за концерта "Всичко - най-доброто от Мария Илиева" в Зала 1 на НДК.