Шампионката по джиу джицу Мила се доказа като истинска бойна машина в "Survivor". При концентрация блондинката изхвърли поредния участник от риалитито и отчете третата си поредна победа. Гаджето на фитнестреньора Сами Хоссни изпрати у дома един от фаворитите за победата - собственика на автосервиз Драго, след като преди това отстрани актрисата Йоана и футболната съдийка Джулиана.

Двамата се сблъскаха на Острова на изкуплението в изпитание за точност и бързина. Всеки от тях трябваше да стреля с бамбукова тръба и фунийки по мишена, да отвори четири цифри, които отговарят на шифъра на катинар, да го отключи и да стигне до девет номерирани цилиндъра.

На следващия етап цилиндрите трябваше да бъдат подредени около дървен триъгълник така, че сборът на всяка страна да бъде 17.

Драго

Снимка: bTV

Мила пръва реши задачата и триумфално продължи напред в битката за наградата от 150 000 лева, а Драго си тръгна от приключението на метри преди финала.

"Бях застрашен от изгонване от първия ден, всички "стреляха" срещу мен. Да стигна до тук е добро постижение", каза най-възрастният участник, който се отличаваше с огромна физическа сила и спокойствие.

Мила

Снимка: bTV