50-годишната пловдивчанка Стефи Стаменова грабна короната на конкурса "Мисис баба 2019" преди дни. В момента дели живота си между България и Лондон, където работи като лайф коуч или треньор на живота. Мисис баба 2019 има внучка на две годинки.

"Посвещавам тази корона и тази титла на моите деца, на моето семейство, на всички жени, на всички деца, тъй като аз работа много със специални каузи -за жени с репродуктивни проблеми и деца в неравностойно положение,така че им посвещавам тази титла, за мен тя е едно признание", каза в предаването "Тази сутрин" на bTV Мисис баба 2019 Стефи Стаменова.

Вижте снимки >>

Това е първото нейно участие в подобен род конкурси.

"Участвах в този конкурс, защото една приятелка така много настояваше и аз като на шега започнах всичко... На първо място организаторите искат да покажат на обществото, че съвременните баби са едни работещи баби, активни, успешни жени, които имат възможност да се грижат за себе си и за внуците си, че могат да изглеждат добре. По нищо не се различават от майките на децата, например", коментира Стефи.

Мисис Баба има внучка на две годинки. Тя е голямата й радост в живота.

"Всъщност е много престижно да си баба, защото много жени нямат шанса да станат майки, а пък да не говорим за това да станат баби", гордо заяви Мисис баба.

Стефи съветва другите как да живеят За Мисис баба най-важна е красотата на сърцето.