Музикантите от Mötley Crüe наеха треньори и специалисти по хранене, за да са във възможно най-добра форма за съвместното си турне с Def Leppard и Poison следващата година.

Очаква се през лятото на 2020 г. Tрите култови банди да изнесат 22 концерта на различни стадиони.

"Някои членове на Mötley Crüe работят с треньори, а други - с диетолози - поясни мениджърът на групата. - Обсъжданията бяха през ноември, а музиканти от бандата вече спазват диета, за да се подготвят за турнето."

Вестта за турнето дойде дни след като Mötley Crüe, която включва Винс Нийл, Ники Сикс, Томи Лий и Мик Марс, оповести, че се завръща на сцената, загърбвайки споразумението за прекратяване на концертната си дейност.

Басистът Ники Сикс наскоро довери, че групата се събрала отново, защото членовете ѝ си липсвали един на друг.

"Не смятам, че когато бяхме на прощалното си турне, някой от нас е мислел, че ще се съберем отново - каза той. - Бяхме заедно 35 години. Не мисля, че сме отделяли достатъчно време за себе си - непрестанно бяхме по турнета. Когато прощалното ни турне приключи, бандата се разпадна и всеки от нас пое по свой път. Нуждаехме се от тази пауза. По-късно си дадохме сметка, че си липсваме един на друг, и влязохме в звукозаписно студио. За нас винаги там започва всичко."