Млади и възрастни фенове, някои облечени като любими герои от "Отмъстителите", преминаха по червен килим и позираха на него на лондонския площад "Лестър" за специална прожекция на филма "Черната вдовица".

Филмът със Скарлет Йохансон в главната роля на Наташа Романоф е сред няколкото дългоочаквани високобюджетни продукции, чието излизане на екран беше отложено миналата година заради пандемията от Covid-19. Разпространителите се надяват те да съживят продажбата на билети.

Наташа Романоф е постоянна героиня във филмите от киновселената на "Marvel" от "Железният човек 2", излязъл през 2010 г. В "Черната вдовица" тя се връща към миналото си.

Вижте снимки от премиерите в Лондон и Ню Йорк >>

"От началото до края цялото преживяване беше абсолютно лудо и допълнителните две години го направиха съвсем нереално", каза актрисата Флорънс Пю, която играе сестрата на Наташа пред Ройтерс. - Така че това хората да се обличат като Йелена и Наташа е толкова красиво".

Флорънс Пю

Снимка: Getty Images

Лестър скуер е мястото на кинопремиерите в Лондон. Кината там бяха отворени миналия месец с мерки за социално дистанциране, пише БТА. Предварителната прожекция на лентата беше организирана в два киносалона.

"Нищо не може да се сравни с това да гледаш филм в кино", каза една зрителка - Мили, облечена като Наташа.

Подобни прожекции бяха организирани в Ню Йорк и Лос Анджелис.

Киносалоните разчитат много, че филми като "Черната вдовица", "Бързи и яростни 9", "Отряд самоубийци" ще повишат продажбите на билети.

Снимка: Getty Images