Как да станеш НАЙ-КРАСИВАТА АБИТУРИЕНТКА НА 2011>>

Кои са новите участнички в конкурса?


Невена Пенева от СОУ "Йоан Екзарх Български", гр. Шумен. Невена от няколко години чака да стане абитуриентка, за да може да участва в нашия конкурс. Обича да се снима и да танцува, но се стреми да съчетава забавлението с подготовката за изпитите.

Христина Камбурова от Гимназия с преподаване на чужди езици "Иван Вазов", гр. Смолян. Занимава се с мода от 15-годишна възраст, когато става първа подгласничка на конкурса Super Model of Bulgaria 2007. Участва в Super Model of The World в Ню Йорк и работи като модел в Милано 3 месеца. Засега е приета в два университета във Великобритания - University of Hull и University of Essex, както и един университет в САЩ - Ramapo College - Ню Джърси и иска да продължи образованието си в чужбина.

Нели Гешева от ПГХХТ, специалност Екология, гр. Пазарджик. Учи тази специалност не по задължение, а по убеждение и цитира индианската мъдрост "Ние сме взели тази Земя назаем от нашите внуци." Смята да кандидатства с тази специалност.

Александрина Иванова от гр. Монтана. През свободното си време обича да се разхожда, да излиза с приятели, да слуша музика, да се снима. С нетърпение очаква бала, защото знае, че ще бъде една неповторима вечер.

Александрина Трифонова от гр.Пазарджик , ученичка в Гимназия "Иван С. Аксаков".

Моника Захова
от СОУ "Константин Преславски" гр. Бургас.

Ивет Александрова от Професионална гимназия по текстил и моден дизайн от гр. София. Както всяка бъдеща абитуриентка и очаква бала си с нетърпение и много вълнение.

Екатерина Крайчева
от СОУ "Стефан Караджа", гр.Каварна. Тази година завършва с чуждоезиков профил и се надява да продължи обучението си в Икономически университет - Варна. Надява се балът и, който ще бъде в Златни пясъци, да бъде една запомняща се вечер. И е убедена, че с помощта на Dir.BG и Astella Atelier това ще стане реалност.

Ирина Иванова, която е влюбена в роклите на Astella.

Вижте снимки на новите участнички тук >>

Кои са първите участнички в конкурса

Абитуриентките на 2011 - като звезди на червения килим